Managementul calităţii produselor alimentare, Master, Învăţământ cu frecvenţă (IF), an 1

LuniMarţiMiercuriJoiVineriSâmbătă
08:0008:00
09:0009:00
10:00
C
Documentare şi autorat ştiinţific
Munteanu Florentina Daniela
V13 FIATPM V3
10:00
11:0011:00
12:00
C
Protejarea calităţii alimentelor în timpul procesării şi depozitării
Săptămână impară
Zdremţan Monica
V11 FIATPM V1
P
Protejarea calităţii alimentelor în timpul procesării şi depozitării
Săptămână pară
Zdremţan Monica
M219 Complex M
P
Documentare şi autorat ştiinţific
Ursachi Claudiu Ştefan
M227 Complex M
12:00
13:0013:00
14:00
S
Etică și integritate academică
Săptămână pară
Copolovici Dana Maria
M127 Complex M
C
Metode spectrale de analiză a alimentelor
Săptămână pară
Zamfir Alina Diana
V11 FIATPM V1
L
Metode spectrale de analiză a alimentelor
Săptămână impară
Gavrilaş Simona
M125 Complex M
14:00
15:00
C
Etică și integritate academică
Săptămână pară
Copolovici Dana Maria
V15 FIATPM V5
15:00
16:00
C
Managementul calităţii
Săptămână impară. Curs comun 1 ECCM
Lungu Monica Elena
V13 FIATPM V3
S
Managementul calităţii
Săptămână pară
Dobra Calin Ionel
M27 Complex M
16:00
17:0017:00
18:0018:00
19:0019:00
20:0020:00
21:0021:00